Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A strand nyitvatartási ideje 2021. július 10-től, minden nap 10-től 18 óráig. A belépés ingyenes. A nyitvatartási időn kívül mindenki a saját felelősségére tartózkodhat – írja közleményében a makói önkormányzat.

A fürdővíz minőségét eddig 2 alkalommal ellenőrizték, és további 3 vízmintavételt ütemeztek elő. A fürdési szezon kezdete előtt baleset megelőzés céljából medervizsgálatot tartott az önkormányzat. A vízfelületen 2 db meder aljzatra súllyal rögzített úszó bója, valamint az ezeket a parttal összekötő bójasor jelzi a fürdőterület határát. Ezen területen kívül tartózkodni balesetveszélyes és tilos!

A fürdőzők biztonságáról nyitvatartási időben szakképzett úszómester gondoskodik. Mentés esetére mentőcsónak is rendelkezésre áll.

A strand zárása 18.00 órakor történik, melyről a vendégeket a gondnok értesíti. A területen a nyitvatartási időn kívül mindenki a saját felelősségére tartózkodhat.

Arról, hogy az időjárás alkalmas-e strandolásra, minden esetben az úszómester dönt és tájékoztatja a látogatókat. Az eddigi évektől eltérően, a látogatók kényelmét szolgálva már napágy és napernyő bérlésre is van lehetőség a Maros Kalandpart büféjében – olvashat a város tájékoztatásában.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá