Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Felcsúton a milliárdos fejlesztéseknek köszönhetően épült már új stadion, kisvasút, létrejött akadémia, hamarosan pedig egy reptér is helyet kaphat a miniszterelnök ,,falujában“. Az igencsak vonzó turisztikai célpontnak számító 1688 főt számláló község beruházásai során azonban a nyilvános WC-k valamiért kimaradtak. Szerencsére egy névtelen személy, vagy talán maga Orbán Viktor gyorsan felismerte az égető problémát és orvosolta azt.

Ha Felcsút látványosságainak megcsodálása közben a 37 fokos hőségben legurítottunk néhány doboz sört, gyorsan azon kaphatjuk magunkat, hogy mosdó után imádkozunk. A Google Térképet segítségül hívva, a “Felcsút, Free public toilette” életmentő szavakat begépelve azt tapasztalhatjuk, hogy az egyetlen nyilvános WC a térségben a miniszterelnök otthona.

Bár nehezen tudjuk elképzelni, hogy Orbán Viktor szabadidejében felcsapott volna WC-s bácsinak, de vérbeli magyarként talán segít egy bajba jutott honfitársán, és ha már nincs más mentsvára, mert a természet egyre erőteljesebben szólítja, egy csöngetést megérhet a dolog, hátha az ország leggyönyörűbb rejtett mosdójához lesz szerencséje, aminek ablakából a Pancho Arénát csodálhatja meg. 

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá