Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ma kilépett a Fidelitasból a szervezet hódmezővásárhelyi alelnöke, miután arról számolt be a sajtó, hogy ő lehet az egyik gyanúsítottja egy helyi marihuánatermesztési ügynek. (Kiemelt fotó: egy tanyán több mint 350 tő különböző fejlődési szakaszban lévő kannabisz növényt termesztett egy idős pár és a Fidelitas politikusa/police.hu.)

A Fidelitas azzal indokolta az alelnök kilépését, hogy a kialakult helyzetből politikai ügyet próbálnak kreálni és az illető nem akar ártani közösségüknek. A Kotormán Viktor elnök által jegyzett közlemény szerint a volt tagjuk áll a vizsgálat elé. Hozzátették: „a Fidelitas minden bűncselekményt elítél, álláspontunk szerint mindenkinek vállalnia kell tetteiért a felelősséget”.

Az ügyről először a Hódpress számolt be csütörtök este. Felhívták rá a figyelmet, a most lebukott fiatal politikus a Fidesz kampányfotóin is szerepelt a Csongrád megyei 4-es számú választókörzetben. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá