Hirdetés
Becsült olvasási idő: 3 perc

Huszonkilencedik alkalommal szervezett találkozót a Makói Rádióamatőr Klub. A szombati programokra az ország minden tájáról érkeztek.

A rendezvény célja elsősorban a találkozás. Akik már régóta ismerik egymást az éterből, azok most már személyesen is kezet rázhatnak és ez felemelő érzés – fogalmazott a Makói Csípősnek Fodor Antal, a Makói Rádióamatőr Klub vezetője. A találkozóra nagyjából 120 látogató érkezett, ebből 30-an Romániából. Siófokról most voltak először, rajtuk kívül jöttek még Budapestről, Hatvanból, Veszprémből, Salgótarjánból, Csorvásról, Debrecenből és Békéscsabáról is.

A szokásos börze mellett előadásokkal várták az érdeklődőket: amatőr fejlesztések, érdekességek; 3D nyomtatás és meteorológiai ballonok nyomon követése, megtalálása témájában.

A klub először tavaly tartotta a Zöldháznál a találkozóját, előtte az Aradi utcai tanműhelynél volt. A vezetőség hezitált rajta, de most már úgy vélik, bevált a helyszín, megérte idehozni.

A makói klub jelenlegi létszáma 40 fő, sajnos az elmúlt időszakban 2 tagjuk hunyt el. Fodor Antal büszke rá, hogy szakmaiságot is tudnak belevinni, hiszen például Görbe Tibor, Nagy János, Fodor Ferenc előrébb viszik a szakmai munkát.

Az egyesület már tervezi a harmincadik találkozót, ami jövőre lesz esedékes.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá