Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Popgeorgiev Pantelis a Kecskemét csapatától érkezett, Sziklási Gergely a tavalyi dobogós Dabastól igazolt Makóra – adták hírül a makóiak közösségi oldalukon.

Pantelis ferencvárosi nevelés, korábban az Egyesült Állomokban, Kansasben is megfordult és több korosztályos válogatottban is szerepet kapott. Sziklási korábban az MTK, a Puskás Akadémia és a Mosonmagyaróvár játékosa volt, ahol komoly NB2-es rutint is szerzett.

A makóiak tegnap az NB2-be feljutott Kecskemét otthonába látogattak edzőmérkőzésre, ahol 5-0-ás vereséget szenvedtek. A megye I-es csapat is megkezdte a felkészülést: tegnap az UTC-t fogadták. Szintén Facebook oldalán jelentette be a Makó FC, hogy a második számú csapat a 2021/22-es szezon hazai mérkőzéseit Kiszomboron fogja játszani.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá