Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Az ügyészség közleménye szerint a nő rászólt a férfire, hogy „nagyon gyorsan rakja el”, a férfi ennek a kérésnek ekkor még eleget tett, de pár perc múlva megismételte szeméremsértő magatartását. Indítványozták a férfi letartóztatásátegy hónapra, ugyanis több alkalommal állt már bíróság előtt és legutóbbi két elítélésére ugyancsak szeméremsértő magatartása miatt került sor.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2021. augusztus 7-én reggel 7 óra körül szállt fel Szegeden a villamosra az egyik belvárosi megállóban és szétrakott lábakkal leült a sértettel szemben. Ezt követően nemi vágyának kielégítése végett nadrágjába nyúlt és a sértettnek a nemi szervét mutogatta. A nő rászólt a férfire, hogy „nagyon gyorsan rakja el”, a férfi ennek a kérésnek ekkor még eleget tett, de pár perc múlva megismételte szeméremsértő magatartását. A sértett ekkor felszólította a férfit, hogy szálljon le a villamosról, azonban a gyanúsított a nőt szidalmazni kezdte, majd ököllel megütötte. A további bántalmazást két, a villamoson utazó férfi akadályozta meg és szállították le a gyanúsítottat a következő megállóban.

A garázdaság vétsége, valamint a szeméremsértés vétsége miatt indult eljárásban az ügyészség a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését. A bíróság végzése nem végleges, a gyanúsított és védője a szabadlábon történő védekezés érdekében fellebbezést jelentettek be.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá