Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mucsi Tamás nem érti, a másik két ellenzéki képviselő, Gáspár Sándor és Zeitler Ádám hogyan támogathatta azt az előterjesztést, ami átadja a városi víziközmű vagyont az államnak. Gáspár és Zeitler a vízmű szakszervezetével egyeztetve döntött úgy, hogy támogatják az átadást, hiszen mint közölték ,,a makói dolgozók munkahelye és fizetése” a legfontosabb.

Gáspár Sándor és Zeitler Ádám közös közleményét kérésüknek megfelelően változatlan formában, teljes terjedelemben mutatjuk:

Reagálás Mucsi Tamás bejegyzésére

A hétfői rendkívüli testületi ülésen megszavaztuk a víziközmű vagyon és az ahhoz kapcsolódó feladatellátási követelmények átadását. Tettük mindezt a vízmű makói dolgozóinak érdekében. Mint Makó város önkormányzati képviselői, minden esetben városunk és az itt élők érdekeit képviseljük, nem a kicsinyes aktuálpolitikai célokat.

Egyeztettünk a vízmű szakszervezetével. Tőlük azt az információt kaptuk, hogy támogatják a vízközmű szolgáltatás átalakítását. Véleményünk szerint az a legfontosabb, hogy a makói dolgozók munkahelye és fizetése, illetve családjuk megélhetése biztosított legyen. Ezek alapján hoztunk döntést a hétfői szavazásnál. 

Az előválasztási kampány hevében hozott nemtelen támadást visszautasítjuk. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá