Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A hétvégén tette közzé újabb, menetrend szerint érkező helyreigazítását a fideszes Origó – vette észre a Media1.

A helyreigazítás arról szólt, hogy a még 2018. május 13-án „Csalást emlegetnek a Jobbik tisztújítás kapcsán” címmel megjelent cikkükben valótlanul híresztelték, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom a 2018. május 12-i kongresszusa előtti időszakban az alapszervezetek 11 százalékát szüntette meg, és hogy a megszüntetett alapszervezetek kizárólag Toroczkai Lászlót támogatták a tisztújítás során.

Az elmélet azt akarta volna igazolni, hogy a párt elnökválasztását így csalták el.

A valóság ezzel szemben az – írja az Origó, immár bírósági nyomásra az igazat -, hogy a 2018. május 12-i tisztújító kongresszust közvetlenül megelőző időszakban, a Jobbik a közel 700 alapszervezete közül hetet oszlatott fel, de ezek közül egyik esetben sem Toroczkai László elnökjelöltségének támogatása volt a döntés indoka.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá