Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Miután a kormány megvonta tőlük a támogatást, annyira rosszul állnak Iványi Gáborék anyagilag, hogy a NAV is kivonult a szegedi intézményükbe, de csak padokat és táblákat találtak – derül ki abból a levélből, amit Iványi kétségbeesésében írt a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségnek.

„A kiküldött beosztottak kifogástalanul viselkedtek, megértjük, hogy ők csupán végrehajtói a kormány akaratának, és ugyan nem találták értékesíthetőnek az iskolapadokat és a táblákat vagy egyéb felszereléseinket, de a hatalom kíméletlen akarata mégis a fejünk felett lebeg”

– írta Iványi a NAV látogatásáról.

Egyúttal a reményét is kifejezte, hogy a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségnek sikerül majd időben teljesítenie fizetési kötelezettségeit a munkavállalói felé, ami arra utal, hogy kifizetési gondjaik is vannak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá