Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Jobbik közösségi oldalán hívja fel a figyelmet arra, hogy bár ez a szándék még nincsen kimondva a Fidesz részéről, azonban a Brüsszel elleni támadások valójában már az Európai Unióból történő kiválást előkészítő lépések, így 2022-ben erről is döntenek a magyar emberek.

A jobboldali néppárt szerint amint elfogynak az uniós források, onnantól kezdve a jelenlegi kormány nem fog kérni Európából, mivel jól tudják, hogy az uniós szervek által indított vizsgálatok következtében elveszthetik az ellopott uniós pénzeket. 2022-ben éppen ezért a magyar embereknek dönteniük kell arról, hogy a Keletet vagy a Nyugatot választják, ezt a választási lehetőséget pedig meg kell becsülni, mivel a magyar történelem korábbi időszakaiban ez nem mindig adatott meg.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá