Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Rákay Philip a budakeszi templom mellé hordja ménesbirtokáról a lótrágyát – állítja a Momentum. A párt három politikusa, Hajnal Miklós, Vadász Gábor és Szemző Áron járt utána az ügynek, amiről egy helyi lakos számolt be nekik.

Rákay a lovaglás szerelmese, Budakeszin lévő 7400 négyzetméteres birtokához egy ahhoz közeli 3200 négyzetméteres díjugrató pálya is tartozik, ahonnan a Momentum videója szerint a templom mellé lehelyezett konténerbe viszik a trágyát. A Momentum szerint a konténert el sem helyezhették volna oda, a Natura 2000-es területen, ahol engedélyt kell kérni a szemét lerakásához.

Arra is felhívták a figyelmet, hogy a templomot 2018-ban újították fel állami támogatásból, 1 évvel azután, hogy a Rákay-pálya megépült. Felvetették, lehetséges, hogy ez volt a fájdalomdíj a bűzölgő konténerek miatt.

Rákay Philip egyébként a Hódmezővásárhely és környékén fogható Rádió 7 egyik tulajdonosa.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá