Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete is részt vesz a Rókusi Családi Napon. A szombati rendezvényen minél több örökbefogadható cicának szeretnének gazdát találni.

A Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete is részt vesz a Rókusi Családi Napon, Szegeden. Szeptember 11-én, szombaton, délelőtt 10 és délután 3 óra között, a Pláza-tónál, a standjuknál várnak minden cicabarátot, egy kis kézművességre, színezésre. Szili Éva elnök elmondta, az Egyesület igyekszik minél több védencének gazdit találni, de most elsősorban fiatal cicusokat lehet a helyszínen örökbefogadni. Így, ha jelentkezik a szerető gazdi, örökbefogadási szerződéssel már el is tudja vinni. A helyszínen cicasimogató is várja az állatbarátokat.

A szervezet a helyszínen is fogad adományokat. Mivel elég sok cica várakozik még gazdira, ezért most elsősorban alomra, takarókra, pórázra, száraz és konzerv-eledelre van szükség, de a pénzbeli segítségnek is nagyon örülnek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá