Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Egyeztetésre hívtuk városunk védőnőit és iskolaorvosát, hogy a koronavírus elleni védőoltások felvételének fontosságáról és a családok, fiatalok hiteles tájékoztatásának lehetőségeiről egyeztessünk – írta közösségi oldalán Makó polgármestere.

Farkas Éva közlése szerint ,,a makói városvezetés igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy az oltás szükségességéről szóló hiteles tájékoztatás mindenkihez eljusson, lehetőséget adva ezzel városunk minden lakójának arra, hogy felelősségteljes döntést tudjon hozni a védőoltás felvételével kapcsolatban.” Hozzátette, ,,vállaljunk felelősséget önmagunkért, közösségünkért!”

Farkas Éva nemrégiben a felnőtt házi- és gyermekorvosokat is egyeztetésre hívta annak érdekében, hogy több legyen a beoltott Makón.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá