Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M43-as autópályán az M5-ös autópálya és az 5-ös főút közötti szakaszon.  A munkálatok szeptember 20-án és 21-én, hétfőn és kedden zajlanak, reggel 7-től este 8-ig, ezalatt a közlekedőknek lezárásra és forgalomkorlátozásra kell számítaniuk.

Szeptember 20-án, hétfőn az M43-as autópálya 5-ös főúti csomópontjában a szakemberek lezárják az M5-ös autópálya felé tartó felhajtó ágat. Az 5-ös főútról érkezők ebben a csomópontban előbb az M43-ra Makó felé felhajtva, majd a következő, Sándorfalvi csomópontban kihajtva tudnak visszatérni a Budapest felé tartó oldalra. Kedden az M5-ös és M43-as autópályák összekötő szakaszán zajlanak majd munkálatok, melynek idejére az M5 felől érkezők 60km/órás sebességkorlátozásra és a belső sávban forgalomkorlátozásra számíthatnak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá