Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerint az eddigi legsikeresebb aláírásgyűjtésük a mostani – erről beszélt az M1 ma reggeli műsorában.

A fideszes politikus elmondta, alig tíz nap alatt több mint 200 ezer aláírást gyűjtöttek össze. Az emberek nem felejtették el, hogy a Gyurcsány-kormány mennyit hazudott annak idején, és nem akarják, hogy ez az időszak visszatérjen – értékelt.

Szerinte nem egy új baloldal érkezik, hanem a Gyurcsány-korszak akar újra visszatérni, és ugyanott folytatnák, ahol abbahagyták. Egyszer már tönkretették az országot, nem szabad engedni, hogy ez még egyszer előforduljon – hangoztatta Halász János.

Mint azt megírtuk, a Fidesz aláírásgyűjtésének semmilyen következménye nem lesz az ország irányítására nézve. Két okból lehet hasznos számukra: egyben tartja, feltüzeli a fideszes támogatókat, valamint neveket és telefonszámokat szerezhetnek a Kubatov-listához.

Egyébként maguk a fideszes aktivisták sem tudják, igazából hogyan állítja meg Gyurcsány Ferencet az, hogy alá lehet írni a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! néven elindított petíciót. Az egyik fideszes aktivista szerint ,,valószínűleg” felmérik, hány támogatóval rendelkezhet a Fidesz. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá