Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A fák jelenleg pusztulnak, odvasak és törnek a gallyak, az ágak rendszeresen – panaszkodott a Makói Csípősnek egyik olvasónk. Az ott lakók elmondása szerint hiába kérik a fák kötelező, három évenkénti ellenőrzését, nem történik meg.

Hónapok óta hiába kérjük a fák három évenkénti kötelező műszeres állapotvizsgálatát, tekintettel a mellékelt fotók szerinti csonkolás okozta veszélyhelyzetre, ebben a különösen forgalmas utcában, a főkertésztől semmi konkrétumot nem tudunk meg – tudatta szerkesztőségünkkel olvasónk. Tájékoztatása szerint az önkormánzyatnál nem tudták nekik megmondani, hogy mikor volt a fák utolsó vizsgálata.

Kaptunk néhány képet is, amin látszik, hogy az építkezés során valóban megsérült a fák gyökere és hogyan egészen nagy darabok kerültek elő a föld alól:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá