Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A munkaterület kialakítása megtörtént, a bontandó épületek elbontása, a közműfeltárások, valamint a hidegvizes- és termálkút fúrásai befejeződtek – olvasható a Makói Hírek önkormányzati lapban a Hagymatikum bővítése kapcsán.

Az élményfürdő kialakításánál a vákumkutas víztelenítés telepítése, a munkagödör földkiemelése, az alaplemez alatti ágyazat kialakítása, a szerelőbeton és vasbeton alaplemez elkészült. Folyamatban van a pinceszinti függőleges vasbeton szerkezetek és a medencetestek építése, valamint a vízgépészeti alapszerelés.

Jelenleg is zajlik a nyári öltöző pontalapjainak és talpgerendáinak kialakítása. A csúszdatorony cölöpalapozása, illetve a szerelőbeton és vasbeton alaplemez elkészült, most a függőleges vasbeton szerkezetek kivitelezését végzik a szakemberek.

Továbbá folyamatban van a Szép utcai ivóvízvezeték kiváltása és már elkészült az elektromos közmű és az INVITEL hálózat kiváltása és a trafó áthelyezése.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá