Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szijjártó Péter külügyminiszter jachtozását is lebuktató Németh Dániel fotóriporter idén nyáron is a NER-elit rongyrázásának útjába eredt: végigkísérte a Lady Mrd. és a Seagull Mrd. nevű luxusjachtok útjait és dokumentálta az összes ott megjelent kormányhoz közelálló személyt. Minderről a mai napon jelent meg egy videó a Partizán Youtube-csatornáján.

A jachtokon hetente cserélődő turnusokban váltották egymást a NER-elit tagjai, megfordult itt Barna Zsolt, az MKB elnök-vezérigazgatója mellett Jászai Gellért, a 4iG elnök-vezérigazgatója és a Mészáros-família jelentős része is (ifj. Mészáros Lőrinc, Mészáros János, Mészáros Lőrinc). A hajókhoz az OE-LEM jelű magángép szállította a prominens vendégeket, amely nagyjából 66 164 kilométer repült a nyáron, a Lady Mrd. és a Seagull Mrd. pedig összesen 14 329 kilométert tett meg. Mindezek teljes bérleti díja nagyjából 540 millió forint volt Németh Dániel számításai szerint.

(Kiemelt kép: N1TV)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá