Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Vasárnap délután a Szegedről 15:21-kor Békéscsabára indult személyvonat (7726) egyik mozdonya és egy személykocsija Szeged-Rókus állomáson kisiklott. A balesetben nem sérült meg senki – számolt be róla a Mávinform.

Szeged és Szeged-Rókus között pótlóbuszok közlekedtek a műszaki mentés befejezéséig. A balesetben érintett, Szegedről 15:21-kor Békéscsabára indult személyvonat (7726) az útvonala további részén kimaradt a menetrendből, utasai a következő, Szeged-Rókusról 16:33-kor induló személyvonattal (7706) utazhattak Békéscsaba felé, mely késéssel közlekedett.

Vasárnap estére engedélyezték a vonatközlekedést Szeged-Rókus és Szeged-Rendező állomás között, így már a műszaki mentés ideje alatt sem kell pótlóbuszra átszállni. Szeged-Rókus állomáson egyelőre kevesebb vágányt használhatnak a vonatok, ezért a vonattalálkozásokat a szomszéd állomásokon bonyolítják le, így a Szeged-Békéscsaba vonalon 15-20 perces késésekre továbbra is számítani kell.

(Fotók: MÁVINFORM)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá