Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Miközben a kormány azzal köti le az energiáit, hogy bohócozzon, meg hogy kit kell épp megállítani, a magyar dolgozókat pont a kormány rabszolgatörvényére hivatkozva akarják kisemmizni – reagált Jakab Péter, a Jobbik elnöke arra a hírre, miszerint egyes munkahelyeken a munkavállalókkal fizettetnék a meg nem valósult túlmunka után kifizetett bért.

Jakab Péter felidézi, szakszervezeti értesülések szerint vannak olyan multik, amelyek egy-két havi bért akarnak kifizettetni a melósokkal, mondván, a járvány alatt nem dolgoztathatták őket eleget. ,,És ezt szerintük azért tehetik meg, mert a Fidesz rabszolgatörvénye engedi. A kormány pedig valóban engedi” – fogalmazott. 

,,Most nincs szabadságharc. Most nincs Stop ez, Stop az. Most csak hallgatás van”

– sorolta.

,,Három évvel ezelőtt épp a rabszolgatörvény elleni tüntetések hozták össze az ellenzéket. Hamarosan meglesz a közös miniszterelnök-jelölt is, utána pedig az egyesült ellenzék végre megállíthatja a Fideszt. Az összefogás győzni fog, az összefogásnak győznie kell! Mert a magyarral sem lehet bármit büntetlenül megtenni. A rabszolgatörvény lesz a Fidesz veszte”

– figyelmeztetett bejegyzésében Jakab Péter. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá