Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az ezalenyeg.hu vette észre, hogy a Borkai-orgia során híressé vált egyik ikerlány Tiborcz István turai luxusszállodájából, a Botaniq Turai Kastélyból jelentkezett be és osztott meg magáról képeket pezsgőzés közben. 

ezalenyeg.hu

Mint az ismert, az “Ördög ügyvédje” által nyilvánosságra hozott szexvideók következében Győr fideszes polgármestere, – aki magát szintén családos keresztény politikusnak állította be, politikai szempontból megbukott – de az orgia rányomta bélyegét az önkormányzati választásokra is, a Fidesz számos várost, így Budapestet is elveszítette. Ugyanakkor a leleplezés állítólagos eredeti célja, miszerint hogy korrupciós bűncselekmények is megvalósultak Borkai környezetében, nem nyert bizonyítást. Sőt, a rendőrség a felvétel kiszivárogtatói ellen indított nyomozást.

Mindenesetre Borkai Zsoltnak vissza kellett vonulnia, azonban a lányok, úgy néz ki, még élvezhetik az életet (korábban uniós támogatást is kaptak). Legalábbis a portál szerint erre utal, hogy a Tiborcz-tulajdonban lévő luxusszállodában méregdrága pezsgőt szürcsöl az egyikük, egy 300 ezer forintos Versace Virtus táskával az oldalán. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá