A Continental makói gyára megkezdte a váltást

A makói gyár az elmúlt hónapokban megkezdte a váltást az új műanyag-technológiákra a helyi munkatársak bevonásával, és nemzetközi támogatással is indultak projektek az átállás sikeres megvalósítására – fogalmazott Szűrszabó Levente, a makói Continental május elsején kinevezett gyárigazgatója a vg.hu-nak. (Fotó: Continental)

Szűrszabó elmondta: „Nagy kihívás egy már több mint 25 éve az autóipari szektorban működő, a város és a térség egyik legnagyobb munkaadójának számító gyár vezetése”. Szerinte ,,a Continental vállalat erős vállalati kultúrája, a makói munkatársak összetartása és a fejlődési lehetőségek kiaknázása együttesen olyan a lehetőség, amellyel nyertesként kerülhetünk ki a jelenlegi változásokból.”

A Continental hűtő-fűtő csöveket gyártó szegmensének legnagyobb és legmeghatározóbb része a makói telephely, de az elsősorban az elektormobilitás által vezérelt pia­ci igények is megkövetelik a termékek technológiai átállását, ami most minden piaci szereplő számára kihívás.

A makói gyár az elmúlt hónapokban megkezdte a váltást az új műanyag-technológiákra a helyi munkatársak bevonásával, és nemzetközi támogatással is indultak projektek az átállás sikeres megvalósítására – olvasható az interjúban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink