Árokba csúszott az autótolvaj

A makói rendőrök elfogták azt a 41 éves román férfit, aki egy személygépkocsit tulajdonított el Magyarcsanádon.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. október 29-én a délutáni órákban érkezett a bejelentés arról, hogy egy Skoda Favorit típusú személyautót elloptak Magyarcsanádon, az ”állatpihentető” udvaráról. A bejelentő elmondta, hogy a járművet a telephelyen parkolta le nyitott állapotban, abban az indítókulcs is benne volt. A sértett 14 óra 15 perckor észlelte, hogy egy ismeretlen férfi beül az autóba és elhajt azzal Makó irányába.

A helyszínre irányított járőrök a keresett járművet, a 43-as és a kövegyi út kereszteződésében lévő körforgalom közelében találták meg. A kocsi lesodródott az útról és az árokba csúszott. A rendőrök a gyanúsítottat a helyszínen elfogták és előállították a Makói Rendőrkapitányságra. A 41 éves román állampolgár ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A férfi kihallgatásán nem tett vallomást.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink