📺 Az orosz nagykövetség előtt tiltakozott az ellenzék

Több ezer ember vett részt az ellenzék által szervezett, „Putyin ellen, Ukrajna mellett” elnevezésű megmozduláson az orosz nagykövetség előtt, ahol az Ukrajnát ért orosz agresszió ellen tiltakoztak. (Fotó: Béli Balázs/Alfahír)

Az ellenzék szerint 1956-ban megtanultuk, milyen az, amikor egy független államot megszállnak az oroszok. Most a szemünk előtt történik ugyanez: Vlagyimir Putyin Oroszországa megtámadta Ukrajnát.

Tegnap Orbán Viktor még őket támadta azzal, ami a NATO álláspontja, ma pedig már kényszeresen ő is ugyanezt szajkózza a propagandáján keresztül. A megszokott szélkakas-tempó. Egy dolgot leszámítva: Orbán nem hajlandó elítélni az oroszok által indított háborút, nem hajlandó elítélni Putyin lépéseit. Még akkor sem, amikor kárpátaljai magyarok élete kerül veszélybe. A magyar miniszterelnök nem más, mint a Nyugat legnagyobb árulója, Putyin legfontosabb kitartottja – írta az Egységben Magyarországért.

A 444 élő közvetítését itt lehet visszanézni:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

Ma lenne 50 éves Benedek Tibor, háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, edző.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink