Belgium: Köteles könnyekig hatotta a stadiont

Varázslatos és megható pillanatok okozója volt a hétvégén Köteles László, a belgiumi Genk ferencszállási kapusa.

Kötelesék szombaton 2–1-re legyőzték a Westerlót. A lefújás után a magyar kapus a karjaiba vette Linst, a leukémiával küzdő négyéves kislányt, és ment vele egy tiszteletkört a Cristal Arenában.

A lány édesapja Genk-drukker, a mérkőzés előtt Lins gyógyulásáért és a kislány családjának megsegítéséért gyűjtöttek pénzt a bajnoki mérkőzésre kilátogatók.

A lefújás után Köteles felkapta a kislányt, ketten csatlakoztak a játékosok és szurkolók közös ünnepléséhez. A kislány kezdetben félénk volt a magyar légiós karjaiban, később már mosolygósan integetett ki ő is a szurkolóknak.

„Lins négyéves kislány, aki leukémiás. Egy Genk-drukker gyermeke és az én nagy rajongóm” – mondta a mérkőzés után Köteles, aki korábban már a kórházban és otthonában is meglátogatta Linst.

„Még nagyon fiatal, de hatalmas akaraterő van benne. Sugárzik belőle a pozitív energia, ami minden egyes alkalommal megragad.”

42360476

A szülők elmondása szerint még sohasem látták olyan boldognak kislányukat, mint azon az estén. A ferencszállási kapus a mérkőzés óta rengeteg elismerő gratulációt kapott, akárcsak az este hőse, Lins.

(fotó: voetbalkrant.com, nieuws.vtm.be)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink