Elmaradt meccseket pótoltak, az egyiket nem sikerült teljesen

A Marosmenti Utánpótlás Futball Club U17-es és U19-es csapata az első fordulóból elmaradt találkozóját tegnap délután pótolta, valamint a legfiatalabbak is pályára léptek.

Bány Bence gólja döntött

MUFC- Déli Aprók UFC Szeged 2-1 (1-0)
U17 II.osztály, Dél-keleti csoport.
Jv.: Fodor (Szalai, Cseh)

MUFC: Halupka – Nagy J., László, Molnár, Posztós, Bihari, Czebe, Megyesi, Benkő R., Benkő B., Bány. Cserék: Vas, Beke, Nagy T., Giba, Graur. Vezetőedző: Bány Tamás

Gsz.: Bihari 24′, Bány 70′, ill. Godó 58′.
Sárga: Bakos 43′.

Sötét lett, de nem a helyzeta 17 órás kezdéssel kezdődő U19-es találkozó érdekes véget ért

A srácok hátránnyal vonultak le a félidőben, amikor Brakszatórisz András edző rendet tett a fejekben, melynek eredménye Mészáros Márk gólja és Vajna Martin mesterhármasa lett. Ezt követően a lámpák megsajnálták a DAFC Szeged csapatát, s úgy gondolták megpihennek, így a pálya egyik fele sötétbe borult. A mérkőzésből 4-5 percnél, s az esetleges hosszabbításnál nem volt több, de a mérkőzést a játékvezető idő előtt lefújta.

Így a jegyzőkönyvben a mérkőzés félbeszakadt minősítésben szerepel, nagy valószínűséggel a versenybizottság a pályán elért eredményt fogja helyben hagyni.

MUFC – Déli Aprók UFC Szeged 4-1 (0-1)
U19 II.osztály, Dél-keleti csoport.
Jv.: Szalai (Fodor, Cseh)

MUFC: Kabók – Maglóczki, Mészáros, Szilvási, Nagy-György, Marofka, Vass, Kardos, Krajnyák, Bartucz, Vajna. Cserék: Somogyi, Varga, Keresztúri. Vezetőedző: Brakszatórisz András.

Gsz.: Vajna 64′ 77′ 84′, ill. Zádori 27′.
Sárga: Kardos 79′, ill. Gyukics 68′.

Interliga – Ahol “minden” lehetséges?

Az Interliga egy nemzetközi gyermeklabdarúgó tornarendszer, melynek célja, a labdarúgás népszerűsítése az adott országokban, versenyzési lehetőség biztosítása az U13, U12, U11, U10, U9, U8, korosztályok számára, idegen labdarúgó kultúrák megismerése, a résztvevők határok nélküli versenyeztetése, határ menti kapcsolatok kialakítása, ápolása a sport segítségével,az UEFA szellemiség meghonosítása és elmélyítése az edzők, szülők és a gyermekek személyiségében, tehetségek felkutatása és irányított képzése az adott országokban.

16691154

Egy ilyen Interliga tornán szerepeltek a Béres Róbert által edzett gyerekek közül a 2007-ben, vagy azt követően született gyermekek, vagyis a 7-8 évesek. A mérkőzéseken a fiúk megmérkőztek a Békéscsabával, a SZEOL SC és az Orosháza csapatával. Érdekes látvány volt, hogy az orosházi csapat 7-8 évesei már akár 9-10 éves gyermek testfelépítésével rendelkeztek, így testi adottságaikat kihasználva tudtak eredményesek lenni, persze lehet ezt az ottani jó levegő teszi, hogy ekkorák az U8 csapatuk tagjai.

Ettől függetlenül a gyermekek jól érezték magukat, s két vereség mellett egy győzelmet is szereztek.

Békéscsaba – MUFC 5:3
SZEOL SC – MUFC 5:7
Orosházi MTK-ULE 1913 – MUFC 4:1

(Hajdu Szilárd, fotók: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Közülük kerülhet ki a Jobbik következő vezetése

Szombaton tartja tisztújító kongresszusát a Jobbik. A párt szabályzatai alapján a jobbikos alapszervezetek jelölhették taggyűléseiken azokat a személyeket, akiket a Jobbik országos vezetői tisztségeiben szeretnének látni. A nemzeti néppárt bármely tagja adhatott le szándéknyilatkozatot s indulhatott el akár az elnöki, az országos választmányi elnöki és az alelnöki megbízatásokért.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink