Fidesz vs. MSZP: nye-nye-nyeee, te vagy a kamúúú!

[ad 1]

A Fidesz és az MSZP év végén is hozzák megszokott formájukat, nehogy egy pillanatra is elöntse lelkünket a naív reménykedés, hogy jövőre értelmes politizálást láthatunk tőlük. A szocik szerint a Fidesz, a Fidesz szerint a szocik kormányzása volt kamu. 

A nagyobbik kormánypárt frakciója az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a Magyar Szocialista Párt korábbi nyilatkozatára reagált. Gúr Nándor, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szerdai sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a kormány kamu bérmegállapodást kötött a munkavállalók érdekképviseleteivel, mivel a Miniszterelnökséget vezető Lázár János már a nyáron megjósolta annak mértékét. Azt is mondta, hogy bár a Fidesz egymillió új munkahelyet ígért, a valóságban mintegy százezerrel csökkent a foglalkoztatottak száma.

A Fidesz azt írta, hogy a szocialisták “hazudtak reggel, délben meg este, miközben megduplázták a munkanélküliséget, segélyre ítéltek egész országrészeket, keményen megadóztatták a dolgozókat“. Hozzátették: Magyarországon huszonöt éve nem volt annyi embernek munkája, mint ma, megfelezték és tovább csökkentik az szja-t, béremelések indultak a közszférában, továbbá minden évben volt minimálbér-emelés, és nőnek a reálbérek is. Úgyhogy szerintük az MSZP kormányzása volt “egy nagy kamu“.

Na, jól van, srácok, most már elég volt a civakodásból, tűnés be a szobába. Ha így folytatjátok, bünti lesz a vége, és nem nézhetitek Szilveszterkor a Sas-kabarét!

(alfahir.hu)

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink