? Gálvölgyi, Kulka, Péterfy Bori és Cserhalmi is az előválasztásra buzdít

A Civil Választási Bizottság Élni hívlak! nevet viselő kampányának keretében bemutatták az aHang, a Számoljuk Együtt és a Civil Választási Bizottság közösen készített dalát, mely arra buzdítja az embereket, hogy menjenek el szavazni a szeptember 18-tól induló előválasztásra.

A négyperces dal teljes egészében közösségi finanszírozásból jött létre. Olyan hírességek tűnnek fel a klipjében, mint Gálvölgyi János, Pogány Judit, Nagy Ervin, Mérő László, Péterfy Bori, Cserhalmi György, Bródy János, Lakatos Márk, Kulka János, Hegyi Barbara, Csákányi Eszter, valamint Nagy Zsolt.

Az Élni hívlak! kampány emellet szerte az országban óriásplakátokkal, molinókkal, autómágnesekkel, kitűzőkkel, vászontáskákkal népszerűsíti majd az ellenzéki előválasztást.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

138 éve született Benedek Marcell, magyar egyetemi tanár, író, irodalomtörténész és műfordító, színházigazgató. Benedek Elek író fia.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink