Halálos áldozatot is követelt a battonyai tűz – Videóval

[ad 1]

Két ember holttestét találták meg a tűzoltók. 

Lángba borult egy családi ház a Békés megyei Battonyán, a József Attila utcában. A helyszínre a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók érkeztek ki elsőnek, de a helyszínen dolgoztak a battonyai önkéntes tűzoltók, egy egység Orosházáról, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

A tűzoltók a kiérkezésüket követően azonnal behatoltak az égő házba, amelyben a helyszínen tartózkodók szerint otthon lehettek a lakók. A tűzoltók az egyik lakó holttestét a lángok megfékezése előtt találták meg a füsttel telített épületben, a másik ember holttestét pedig azt követően, hogy eloltották a tüzet.

A ház négy helyiségben is tomboltak a lángok, a tűzoltók négy vízsugárral, köztük két létrasugárral dolgoztak a megfékezésükön. A tűz nem terjedt tovább az épület padlásterére.

(hirpress.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink