Halálra itta magát, feltámadt, majd visszament bulizni

[ad 1]

Napokkal korábban elkezdte búcsúztatni az óesztendőt egy orosz férfi. A buli annyira jól sikerült, hogy a hullaházban ébredt. Miután magához tért, azonnal visszament piálni – írja a Russia Today. 

Barátai riasztották a mentőket, akik a helyszínre érve megállapították, hogy szó szerint hullára itta magát. A halottasházban azonban kiderült, hogy a diagnózis kissé elhamarkodott volt. A férfi a hűtőkamrában tért magához – csak azért nem egy tepsiben, mert az intézmény aznap éjjel telt házas volt, így a testeket a földre fektették. A sötétében tapogatózni kezdett, de csak egy valódi halott jéghideg lábát érte el. A hullaház munkatársai rémült ordítozására figyeltek fel, és szabadították ki.

A fickó nem sokat vesztegette az időt. Az élők sorába visszatérve rögtön a félbehagyott buliba sietett, ahol a haverok épp az ő emlékére ittak. Az ismerőse, aki ajtót nyitott neki, sokkot kapott és elájult. A megemlékezés rögvest újjászületésnappá alakult át, és a jóbarátok ott folytatták, ahol pár órával azelőtt abbahagyták.

Az eset az orosz Távol-Kelet, legkeletebbi és legtávolabbi régiójában történt, ahol a vodkázáson kívül túl sok szórakozási lehetőség  valószínűleg nincs, hiszen minössze 35 ezren laknak egy négyezer négyzetkilométeres területen.

(alfahir.hu, fotó: Internet)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Drágábbak lehetnek a sörök is

Az első négy hónapban az öt legnagyobb magyarországi sörgyártó termelése 1,6 millió hektoliter volt, belföldi értékesítésük pedig 1,7 millió hektoliter, előbbi 8 százalékkal, utóbbi 4 százalékkal alacsonyabb 2019 azonos időszakánál – mondta el az MTI kérdésére Kántor Sándor, az idén 30 éves Magyar Sörgyártók Szövetsége igazgatója.

Tovább »

A nap idézete

106 éve hunyt el Görgei Artúr 1848–49-es honvédtábornok, hadügyminiszter, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc idején több alkalommal a honvédsereg fővezére.

Tovább »

Stratégiai csend van, miközben ezer forint lehet egy kiló kenyér

Szakemberek szerint nyár végére akár 1000 forint is lehet egy kiló kenyér. A kormány pedig csak ül, és stratégiai nyugalommal nem tesz semmit – fogalmazott Jakab Péter pénteki Facebook-bejegyzésében. A Jobbik elnöke felhívta a figyelmet, hogy az írek, a lengyelek, a britek az alapvető élelmiszereknél már bevezették a nulla százalékos áfát, hogy védjék a családokat. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink