Hazai pályát osztogattak

Ma délután Szegeden járt Farkas Gergely, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának elnöke, országgyűlési képviselő. A politikus a Hazai pálya című újságot osztogatta a helyieknek, majd a megyei Ifjúsági Tagozat tagjainak tartott motivációs előadást.

68012032 

2011 óta jelenteti meg Hazai pálya című kiadványát a Jobbik, melynek célja, hogy a pártot körülvevő elhallgatáson és az ellenséges médiaviszonyokon változtasson és kissé bulvárosan, de mégis tájékoztató jelleggel eljusson az emberekhez. Az újságot a párt aktivistái juttatják el a lakosoknak, így csak nyomdaköltség merül fel.

Farkas Gergely, aki párt frakcióvezető-helyettese, az Országgyűlés Kulturális bizottságának a tagja, nem csak Szegeden, hanem a térségben is tett látogatást.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink