Levelet küld a DK Farkas Éva Erzsébetnek

[ad 1]

Nagy Máté, a Demokratikus Koalíció Csongrád megyei négyes számú választókerületének elnökségi tagja levélben érdeklődik a polgármester autóhasználatával kapcsolatban, hiszen több mint egy hete nem kapott választ kérdéseire.

DSCN0371

Múlt hét szerdán tett közzé sajtóközleményt a Demokratikus Koalíció makói szervezete, miután Farkas Éva Erzsébet polgármester a rokkant parkolóban állt meg a városi Forddal. Erre nem érkezett válasz, így most levélben próbálkoznak.

– A bocsánatkérő közlemény is csak 1-2 sor volt. A kérdéseket levélben feladom, bízom abban, hogy kapunk válaszokat, ami megnyugtatja a makói polgárokat – jelentette ki Nagy Máté. A felvetések a következők:

  • A város érdekeit szolgáló vagy magánjellegű ügyeket intézett? Ha december 30-án városi ügyekben járt el, mik voltak azok?
  • A szabálytalanságért járó bírságot Ön, vagy az önkormányzat rendezi?
  • A magáncélú autóhasználatot az adófizetők állják-e?
  • A tavalyi baleset következtében javításra szoruló autó biztosításához szükséges önrészt a város fizette-e?
  • Tervezik-e hivatásos sofőr alkalmazását a további problémák elkerülése érdekében?

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Egy friss Závecz-felmérés szerint 4%-al vezet az ellenzéki lista

Négy százalékos az előnye a közös ellenzéki listának a Fidesz–KDNP-vel szemben – derült ki a Závecz Research közvélemény-kutatásából. A felmérést az LMP pártalapítványa, az Ökopolisz Alapítvány rendelte meg, és november 2-12. között végezték kétezer ember megkérdezésével.

Tovább »

Száznegyven megkezdett tanév, 140 cseresznyefa

A Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskolában a száznegyvenedik tanévet kezdték meg szeptemberben. Ennek alkalmából ugyanennyi csemetét ültetnek el különböző intézményeknél. Ennek első állomása szerdán volt Maroslelén, a helyi iskola és óvoda udvarán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink