Megújult a makói Penny is

Sorra újítja fel áruházait a Penny Market Magyarország. Az elmúlt héten kapott átalakítást a bátonyterenyei, szigetvári, a budapesti Könyves Kálmán körúti és makói üzletük. Ezek tegnap, május 28-án nyitottak újra.

Az üzletlánc honlapján azt írja: friss külsővel és átláthatóbb kínálattal várják a vásárlókat. Az üzleteik átalakításakor törekedtek arra, hogy a vevők könnyen, gyorsan találhassák meg a bevásárló listájukon levő termékeket. Az akciós élelmiszereket mostantól kiemelt helyen találjuk meg. Közvetlenül a bejárat mellett találjuk minden nap a legfrissebb zöldség és gyümölcs kínálatukat. Heti akciós non-food termékeiket is külön szigeten helyezték el. Az új üvegajtókkal átlagosan 8-10% villamosenergia, illetve további 20% fűtési energia takarítható meg üzletenként.

Az átalakítást követően így van elrendezve a makói áruház:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Farkas Éva: levittük a munkanélküliséget

,,Brüsszeli” forrás, egy uniós pályázat, a Makói Paktum – helyi foglalkoztatási együttműködések kialakítása című projekt zárórendezvényét tartották meg csütörtökön a Korona Konferenciaközpontban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink