Szilveszteri ostorcsattogtatás

[ad 1]

December 31-én délután másodjára szerveztek óévbúcsúztató ostorcsattogtatást a főtéren. A megmozdulás civil kezdeményezés volt, ahol több mint tizenöten ragadtak eszközt. 

Furcsa látványt nyújthattak a Szent István szobor környékén autózóknak azok a férfiak, akik ostort fogtak és így búcsúztatták 2015-öt, köszöntötték 2016-ot.

A makói Varga Attila négy éve kapta az ostorát ajándékba, azóta foglalkozik vele. Mint elmondta, könyvekből, Internetről és a társaitól tanulta meg használni. Az ostorokra vonatkozóan megtudtuk, hogy 2-3,5 méter közötti az átlag és természetesen vigyáznak egymásra, Attila még soha nem sérült meg ,,mutatvány” közben.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Enyhül a kánikula a héten

Kánikulával kezdődik a hét, de aztán előbb egy, majd várhatóan még egy hidegfront is eléri az országot, hatásukra pedig több fokkal visszaesik a hőmérséklet. A hét második felében már jellemzően 30 Celsius-fok alatt alakulnak a csúcsértékek, vasárnap néhol csak 20 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink