Torz, vagy nincs hang, Windows ikonok az adásban – gondok a Városi Televíziónál

Zeitler Ádám (Jobbik) önkormányzati képviselő hozta szóba a címben olvasható problémákat a szerdai testületi ülésen, annak kapcsán, hogyha székhelyet vált a tévé, akkor ezek megoldódnak-e. A polgármester és a cég ügyvezetője bízik benne.

 25251173

Windows ikonok a bal alsó sarokban, a tévéképernyőn

Szeretnénk kiüríteni a régi városháza épületét, ahol méltatlan környezetben működik a televízió. Bízom benne, hogy jobb lesz a közvetítés – közölte Farkas Éva Erzsébet polgármester a költöztetés okait. Ezt követően Dr. Keresztúriné Kisistók Tímea ügyvezető igazgató kapott szót, aki elmondta, hogy napi szinten vannak technikai problémáik, a testületi ülés előtt is izgultak, hogy a nézők megfelelő minőségben tudják nézni az adást. Mint elmondta, új eszközöket próbálnak ki, az ülés alatt bérelt technikával dolgoznak, ha beválik megvásárolják.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink