Torz, vagy nincs hang, Windows ikonok az adásban – gondok a Városi Televíziónál

Zeitler Ádám (Jobbik) önkormányzati képviselő hozta szóba a címben olvasható problémákat a szerdai testületi ülésen, annak kapcsán, hogyha székhelyet vált a tévé, akkor ezek megoldódnak-e. A polgármester és a cég ügyvezetője bízik benne.

 25251173

Windows ikonok a bal alsó sarokban, a tévéképernyőn

Szeretnénk kiüríteni a régi városháza épületét, ahol méltatlan környezetben működik a televízió. Bízom benne, hogy jobb lesz a közvetítés – közölte Farkas Éva Erzsébet polgármester a költöztetés okait. Ezt követően Dr. Keresztúriné Kisistók Tímea ügyvezető igazgató kapott szót, aki elmondta, hogy napi szinten vannak technikai problémáik, a testületi ülés előtt is izgultak, hogy a nézők megfelelő minőségben tudják nézni az adást. Mint elmondta, új eszközöket próbálnak ki, az ülés alatt bérelt technikával dolgoznak, ha beválik megvásárolják.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Küldtek még katonákat a kórházakba

A Magyar Honvédség tovább növeli a katonák létszámát a kórházakban, hogy a meghosszabbított oltási akcióhéten segítsenek a koronavírus-járvány elleni védekezésben – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) hétfőn az MTI-vel.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink