Újra kimegy a tv a kézilabda meccsekre

A Makói Városi Televízióban a foci mellett újra láthatóak lesznek a női és a férfi kézilabda mérkőzések. A lányokat a tavasz első meccsén nézhettük utoljára felvételről, míg a fiúkat a tavaszi szezon közepéig.

25725839

Több mint fél év után kerülnek képernyőre NB2-es kézilabdázóink. A korábbi gyakorlattal ellentétben, Kisistók Tímea, a televízió ügyvezetője idén együttműködési megállapodást szeretett volna kötni a csapatokkal a közvetítésekről, ám ez csak a Makói Futball Clubbal sikerült, egészen eddig. Az egyesülő kézilabda klubok elnökével, Tóth Istvánnal egyeztette le a feltételeket.

Tavasszal láthattuk tehát utoljára hétről hétre a Makó FC, a férfi és a női kézilabda csapat hazai mérkőzéseit, ám az ezt megelőző években mindhárom egyesület összes hazai találkozója rendszeresen adásba került, a tervek szerint ez így lesz újra.

(fotó:archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink