Zeitler Ádám: Makó az elmúlt 12 év vesztese volt

Elvették a kórházat, az iskoláinkat, a vízművet – fejtette ki hétfőn a Jobbik önkormányzati képviselője makói választási fórumon.

Zeitler Ádám azzal kezdte beszédét: Makó egykoron vármegye székhely volt, sok önálló döntéssel, erős önkormányzatisággal. Az elmúlt 12 évben azonban elvett a kormány több dolgot is, így a város a vesztese volt ennek az időszaknak. A makói kórház az Országos Kórházi Főigazgatóság alá tartozik és hódmezővásárhelyi vezetése van. Az iskolákat a tankerületek tartják fent, a jól működő makói vízművet szétverték, jelenleg pedig a szolgáltató székhelye Békéscsabán van.

Felidézte, 2014-ben és 2018-ban is önálló jelölttel indult a Jobbik a körzetben, dr. Kiss Attila személyében. A siker nem született meg és legutóbb összefogás sem volt az ellenzéki pártok között. Most azonban felismerték ennek fontosságát.

Szerinte nagy előrelépés lenne Makónak, Hódmezővásárhelynek és a környező falvaknak, ha a körzet országgyűlési képviselője egyben az ország miniszterelnöke lenne.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »