Zeitler Ádám: Makó az elmúlt 12 év vesztese volt

Elvették a kórházat, az iskoláinkat, a vízművet – fejtette ki hétfőn a Jobbik önkormányzati képviselője makói választási fórumon.

Zeitler Ádám azzal kezdte beszédét: Makó egykoron vármegye székhely volt, sok önálló döntéssel, erős önkormányzatisággal. Az elmúlt 12 évben azonban elvett a kormány több dolgot is, így a város a vesztese volt ennek az időszaknak. A makói kórház az Országos Kórházi Főigazgatóság alá tartozik és hódmezővásárhelyi vezetése van. Az iskolákat a tankerületek tartják fent, a jól működő makói vízművet szétverték, jelenleg pedig a szolgáltató székhelye Békéscsabán van.

Felidézte, 2014-ben és 2018-ban is önálló jelölttel indult a Jobbik a körzetben, dr. Kiss Attila személyében. A siker nem született meg és legutóbb összefogás sem volt az ellenzéki pártok között. Most azonban felismerték ennek fontosságát.

Szerinte nagy előrelépés lenne Makónak, Hódmezővásárhelynek és a környező falvaknak, ha a körzet országgyűlési képviselője egyben az ország miniszterelnöke lenne.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: A hét elején még esőre számíthatunk

Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. A hét második fele szárazabbnak ígérkezik, csak elszórtan lehet zápor, zivatar, és a hőmérséklet csúcsértéke az átmeneti visszaesést követően a hét végére ismét megközelíti a 30 Celsius-fokot

Tovább »

A nap idézete

123 éve született Gábor Dénes (született Günszberg) Nobel-díjasmagyar fizikus, gépészmérnök, villamosmérnök, a holográfia feltalálója.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink