2019 végére a Rádió 7 napi hallgatottsága 18,8% alá került

Úgy tűnik, Bayer Zsolt, Gajdics Ottó és DJ Jeszi megtette a hatását, közel 7%-ot esett a hallgatottsága a Hódmezővásárhelyen, Makón és Kisteleken foghadtó rádiónak néhány hónap alatt.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság negyedévente közzéteszi a megyei jogú városok hallgatottság mérésének eredményeit. Lebontva a leghallgatottabb tíz rádiónak láthatjuk az eredményét. 2019 első három negyedévében (januártól szeptemberig) az első tízben szerepelt a 2018 őszén Fidesz-közelbe került Rádió 7. 26,2%, és kétszer 25,7%-os napi hallgatottságot mértek náluk.

Az utolsó negyedévet bemutató táblázatban nem találjuk őket, az utolsó bemutatott adat a dunaújvárosi Rádió 1-et jelzi. Ők 18,8%-os hallgatottsággal bírnak.

Egy másik kimutatás szerint a top 10 sorát a Székesfehérvári Rádió 1 zárja, a Rádió 7 itt sem olvasható.

A nemrégiben indult hódmezővásárhelyi hodpress.hu megemlíti: ez a felmérés azt nem vizsgálta, hogy a Rádió 7 hallgatottság-csökkenésének mi az oka, így ebből nem derül ki, hogy a vásárhelyiek átszoktak más, például országos frekvenciákra, vagy rádiózás helyett teljesen másféle informálódási csatornákat kerestek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink