Visszavonul a közélettől Márki-Zay Péter fideszes hódmezővásárhelyi ellenfele

Hegedűs Zoltán,  a hódmezővásárhelyi Fidesz-frakció vezetője a Facebookon nyílt levélben jelentette be, hogy visszavonul a politikától, és nem indul az őszi önkormányzati választáson.

Hegedűs ezúttal fideszestől egész meglepően önkritikusan ír, szerinte a Fidesz is benne van abban, hogy a városban ádáz politikai harc folyik: „Mint ismeretes, a választók többsége végül úgy döntött: a kihívómnak, Márki-Zay Péternek ad lehetőséget arra, hogy a néhai Almási polgármester úr által megkezdett munkát folytassa. Abban, hogy ez nem sikerült neki, minden helyi politikusnak felelőssége van. Nemcsak a megbízott polgármesternek és támogatóinak, hanem bizony nekünk, a képviselőtestület többségét adó fideszeseknek is. Ebből pedig mindnyájunknak le kell vonnunk a tanulságokat.”

Azt írja, 2019 nyarára végleg kettészakadt a város, „pedig tudjuk, hogy együtt többre mennénk, mint egymás ellenében”. „Ilyen körülmények között már nem az a legfontosabb kérdés: ki kezdte, inkább az, hogy ki fejezi be a háborúskodást. Én most erre teszek kísérletet” – írta Hegedűs, aki bocsánatot kérve mindenkitől, „akiket az elmúlt évek során akarva vagy akaratlanul megbántott”, bejelentette, hogy visszavonul a politikától, és nem indul el ősszel.

Mint arról beszámoltunk, március elsejétől Hegedűst a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum kancellárjává nevezték ki.

(fotó: archív)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink