Rabolt és késelt

A szegedi nyomozók elfogtak, majd őrizetbe vettek egy helybeli férfit, aki az elmúlt időszakban rendszeresen vett el pénzt fedélnélküliektől, valamint egy nőre késsel is rátámadt.

A Szegedi Rendőrkapitányság hivatalból indított eljárást a férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető társaival együtt hónapok óta veréssel fenyegette a sértetteket, amennyiben nem adják át a náluk lévő pénzt. A férfit a rendőrök 2019. július 9-én elfogták és előállították. Ellene bűnszövetségben elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Emellett súlyos testi sértéssel és felfegyverkezve elkövetett garázdasággal is gyanúsítják, mivel V. István társával az elfogását megelőzően, a szegedi Szent Rókus templom előtt késsel sebesítette meg egy nőismerősét egy korábbi sérelem miatt. Az asszony könnyű sérüléseket szenvedett.

A 31 éves férfit, valamint társát a nyomozók őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink