? A nap témája: Bérrendezés helyett a pedagógusok egy része is egyszeri, bruttó 500 ezres juttatást kap

Több mint tízezer pedagógus és más, oktatási területen dolgozó személy részesül bruttó 500 ezer forintos egyszeri juttatásban – jelentette be Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter a Facebookon rendszeresen megjelenő videósorozatának szerdai adásában.

A bejelentés szerint a kormány úgy döntött, hogy 400 hátrányos helyzetű településen dolgozó mintegy 10.500 pedagógus és az oktatást segítő kolléga részesül ebben a juttatásban a hátrányos helyzetben levő diákjaik felzárkóztatásáért.

Életközelben 11. rész

❗️Több mint tízezer pedagógus részesül bruttó 500 ezer forintos egyszeri juttatásban – jelentette be Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter az Életközelben videósorozat legújabb részében.
➡️ A kormány úgy döntött, hogy 400 hátrányos helyzetű településen dolgozó 10.500 pedagógus és az oktatást segítő kolléga részesül ebben a juttatásban a hátrányos helyzetben levő diákjaik felzárkóztatásáért.

Közzétette: Emberi Erőforrások Minisztériuma – 2020. augusztus 26., szerda

A nyár azzal telt el, hogy az esetleges hátrányokat és lemaradásokat a pedagógusok megpróbálták pótolni, és ez így lesz a következő időszakban is – mondta a miniszter az elismerés indoklásaként.

A bruttó 500 ezer forintos, korábban már egészségügyi és rendfenntartói területen is megítélt egyszeri kormányzati támogatás nettó 332 ezer forintot jelent.

(alfahir.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink