? Jakab Péter: kezd valóra válni Koncz Zsófia 2015-ös ígérete, a közmédia zaklatja az ellenzéki aktivistákat

Jakab Pétert a kormánypárti irányítás alá került Észak-Magyarország megyei lap és a HírTV Tiszaújvárosban kérdezte Bíró Lászlóval kapcsolatban, amiről a Jobbik elnöke egy videót is feltöltött a Facebook-oldalára. (Kiemelt fotó: Koncz Zsófia – N1TV.)

A politikus felidézte, a közmédia odáig süllyedt, hogy ellenzéki aktivistákat kezdtek el fotózni, kamerázni és zaklatni a Borsod 6-os választókerületben. „Hát, mi ez, ha nem rabság?” – fogalmazott.

Jakab Péter a kormánypárti újságírókkal közölte, fel kell szabadítani a magyar embereket. Amit azzal magyarázott, hogy 2015-ben az akkor Fidelitas-alelnök Koncz Zsófiának volt egy ígérete.

„Ő azt ígérte, hogy létre fogja hozni a propagandafigyelő oldalt, és listázni fogja az ellenzéki aktivistákat. Nagyon úgy tűnik, hogy a híradó, a köztévé úgynevezett híradója ebben partner, és el kezdték videózni az ellenzéki aktivistákat, mintha kezdene valóra válni Koncz Zsófia ígérete”

– közölte a Jobbik elnöke. 

Bíró László viszont a garancia arra, hogy végre Borsodban, Abaújban, Hegyalján, Taktaközben tisztességes politizálásra lehet áttérni arról a politizálásról, ami arról szól, hogy a Koncz-család hogyan tudja majd kiszolgálni a Mészáros érdekeltségeket – magyarázta.

Csak azt szeretném, hogy legyen legyen már egy kultúraváltás, ne a hatalomnak akarjunk mindenáron megfelelni a legképtelenebb hazugságok terjesztésével

– mondta még Jakab Péter, hozzátéve:

„a választási csalás ott kezdődik, amikor hazugságokat állítunk valakiről, akinek sokkal kevesebb eszköze és lehetősége van megvédenie magát média hiányában, mint mondjuk Koncz Zsófiának, aki előtt a teljes közmédia leborul, nyilván Orbán Viktor elvárásainak megfelelően”.

A Jobbik elnöke leszögezte, nem fogják hagyni, hogy a köztévében névvel és arccal bemutassák, ki az, aki Bíró László mellett kampányol.

(alfahir.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »