Szájer beperli a Blikket, amiért lefotózták a Balaton-parti villájában

Saját partszakasszal, stéggel rendelkező balatoni házában él Szájer József – derítette ki a Blikk. A homoszexuális orgia után politikailag megbukott fideszes volt EP-képviselő szerint a lap cikkében valótlan állítások vannak, valamint megsértették a magánélethez való jogát és a személyiségi jogait is, ezért pedig jogi eljárást indít, ha a lap nem törli a cikket.

A bulvárlap le is fotózta, amint éppen teregetett villája kertjében. A lap szerint az ingatlant még 2014-ben vásárolta. Egy egy héttel azt követően, hogy a kínos ügy miatt lemondásra kényszerült, Szájer áthelyezte címét a balatoni hétvégi házba, amelynek a volt fideszes politikus az egyedüli tulajdonosa. Mint a lap írja, a telek közvetlenül a Balaton partján található, és saját stéggel is rendelkezik.

A helyiek ugyanakkor a riport szerint nem tudtak arról, hogy a homoszexuális orgiáról ereszen menekülő politikus a környéken él, pedig – mint a lapnak többen is megjegyezték – felismerték volna. Mikor a riporterek becsöngettek a házba, egy hölgy azt közölte, Szájer nincs ott. Arra a felvetésre, hogy ez az ő háza, azt válaszolták, ahhoz az újságíróknak semmi közük.

A lapnak nyilatkozó ingatlanszakértő szerint a közvetlen vízparti kapcsolattal, saját stéggel rendelkező, felújított ház alsó hangon 200 milliót ér.

Még szerdán rövid közleményt adott ki Szájer József. Azt írja, a lap cikkében valótlan állítások vannak, valamint megsértették a magánélethez való jogát és a személyiségi jogait is, ezért pedig jogi eljárást indít, ha a lap nem törli a cikket.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »