Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyt is népszerűsíti Amerikában

200 brossúrát viszek magammal az amerikai útra, népszerűsítve Hódmezővásárhelyt, mint befektetési és hazatelepülési  célpontot – írta közösségi oldalán a polgármester. Ismert: Márki-Zay Péter a Mindenki Magyarországa Mozgalom másik vezetőjével, Kész Zoltánnal a külügyminisztériumban tesz látogatást hétfőn.

A városvezető azt közölte: új, teljesen közművesített, kivilágított utakkal és nagysebességű internettel ellátott ipari parkunkban már eddig is 5 új cég területvásárlása van folyamatban, akik hamarosan munkahelyeket teremtenek és adót fizetnek.

A természeti környezet, a Tisza-holtág, a kerékpárút-hálózat, a minden igényt kielégítő sport- és kiskereskedelmi ellátottság, valamint a 30 percre lévő Szeged oktatási és kulturális lehetőségei Vásárhely nyugalmával és kiemelkedő közbiztonságával ideális lakókörnyezetet biztosítanak gyermekeink felneveléséhez és a szabadidőnk eltöltéséhez ebben az önkéntességben összetartó, közösségi életben példamutató városban.

Dolgozunk azon, hogy hozzám hasonlóan minél több ma még külföldön vagy más hazai városokban dolgozó magyar család költözzen vásárhelyre.

– tette hozzá.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink