Diplomás emberek gúnyolódtak a nehéz sorban felnőtt férfin, vélhetően ellenzéki szerepvállalása miatt

,,Szomorú, hogy a baloldal így kihasználja. Bár, biztos jól érzi magát” ,,Észrevettük azonnal, hogy debil” ,,Már a tekintete is elbűvölő és magával ragadó” – ilyen és ehhez hasonló hozzászólások érkeztek a makói Erdei Norbert facebook videójához, melyet a január 12-i, makói forgalomlassító demonstráción készített. A férfi interjút adott oldalunknak ezzel kapcsolatban.

Norbertnek nem volt fényes gyermekkora: öten voltak testvérek, de ő állami gondozásban nőtt fel, édesanyja 3 hónaposan dobta el magától. Ennek ellenére amikor beteg lett édesanyja, mégis gondoskodott róla a haláláig, munka mellett. Elárulta, hogy folyamatosan tanul, képzi magát, most felnőttképzésben logisztikát, ahol az osztály legjobbjai között van.

A demonstrációról készült videóját megosztották máshol, ezért először nem is látta a hozzászólásokat. Később vette észre, hogy tanult, diplomás emberek, sőt egy ismerős pedagógus gúnyolódott rajta. Elmondta, hogy ez nagyon rosszul esett neki, továbbá nem tartja tisztességesnek, hogy bárkit is így lejárassanak.

Ezt követően kérdezte őt a Vásárhelyi Valós Világ facebook oldal, majd csütörtökön, a hódmezővásárhelyi rendkívüli közgyűlésen Kiss Andrea alpolgármester elmondta: azok, akik makói barátját pedagógusként, orvosként, magánemberként kigúnyolták, azok kérjenek tőle bocsánatot.

Norbert elárulta: mielőtt ítélkeznek felette, először el szerette volna mondani, hogy honnan indult és mit ért el, az oldalunknak adott interjúját nem politikai cél vezérelte. A hozzászólások miatt becsületsértésért rendőrségi feljelentést tett.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink