Hatalmasakat lódított a Fidesz a makói vízműről

Minden volt és akkori dolgozóra, vezetőre nézve dehonesztáló, becsületsértő volt az a kommuninikáció, amit a makói Fidesz folytatott a Makó Térségi Víziközmű Kft-vel kapcsolatban. Mint arról elsőként beszámoltunk, a ,,különösen nagy vagyoni hátrányt okozó” ügyben megszüntették a nyomozást. Cikkünkben felidézzük, melyek voltak a Fidesz legnagyobb lódításai az elmúlt néhány évben:

Hiúsági kérdés volt

Kevesebb összeget költöttek vízvezeték karbantartásra, mint a vezérigazgató VW Passátjára. Ez egy hiúsági kérdés volt, hiszen a vezérigazgató is lenyilatkozta, hogy egy óriási projekt, a csatornázás előtt állnak és nem mindegy, hogy milyen benyomást kelt magáról és a környezetéről a vezérigazgató – nyilatkozta Czirbus Gábor alpolgármester.

A légy sem zümmögött úgy, ha a polgármester nem látta jónak

Dr. Hadik György önkormányzati képviselő nem értette, hogy dr. Buzás Péter miért nem szólalt meg az ügyben. Szerinte ,,ebben a városban a légy sem zümmögött úgy, ha a polgármester nem látta jónak”.

https://www.youtube.com/watch?v=9CnqYv17q9Q

Medgyesi pál egy multimilliomos igazgató

Számos makói polgár keresett meg bennünket azért, hogy elmondja, mennyire felháborítónak tartja ezt az esetet. Miképp keresheti meg a tízszeresét Medgyesi multimilliomos igazgató úr annak, mint ami egy átlagos makói munkásember fizetése? – írta közleményében a Fidesz.

https://makohirado.hu/2015/05/08/20-ev-utan-ontsunk-tiszta-vizet-a-poharba/

Buzás Péter tüzeli a DK-t vízmű ügyben

A Demokratikus Koalíciót ebben az ügyben senki sem szólaltatta meg, nyilván ők valamiért magukra vállalták, hogy ezzel foglalkozni szeretnének. Nem tudom, kinek a megbízásából teszik ezt. Az egyik elképzelésem, hogy Buzás Péter kéri meg a DK-t, hogy legyen a szócsöve és tüzeli a háttérből – vélekedett Czirbus Gábor.

https://makohirado.hu/2015/05/12/czirbus-gabor-buzas-peter-tuzeli-a-dk-t-vizmu-ugyben/

Szocialista bűnszervezet volt

Medgyesi azért nem akarta korábban elindítani a cég végelszámolását, mert takargatnivalója van. 1 milliárd forintot loptak el a makóiaktól, ez egy szocialista bűnszervezet – vélte Farkas Éva Erzsébet polgármester.

https://www.youtube.com/watch?v=8D_jlV3qTHo

Medgyesi és Buzás cinkostársak voltak

Farkas Éva Erzsébet megmutatott nekem egy okmányt, ami azt bizonyítja, hogy Buzás tudott minderről. Cinkostársak voltak – így értékelt Lázár János.

https://makohirado.hu/2015/05/22/lazar-janos-szerint-buzas-tudott-rola-mi-folyik-a-vizikozmu-kft-nel/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink