Három hónap után került bele ellenzéki képviselő az önkormányzati lapba

Így működik a kiegyensúlyozott tájékoztatás a makói adóforintokból fenntartott Makói Hírekben.

Az önkormányzati újság sorra jelenteti meg a Makói Városi TV-ben készült képviselői interjúk részleteit. Így került bele 2019 második és a harmadik lapjába Marosvári Attila (PSZM) és Gáspár Sándor (MSZP). Kíváncsiak voltunk, hogy mikor szerepelt utoljára ellenzéki képviselő az újságban.

Egészen november elsejéig kellett visszamennünk, akkor Marosvári és Gáspár is megjelent, de csak a nevük leírva a járdaprogram kapcsán. Fotóval együtt Gáspár október 11-én és szeptember 27-én, Marosvári utóbbiban jelent meg. Zeitler Ádámot (Jobbik) és dr. Török Miklóst (DK) a 2018. június 14-i számban találtuk meg, egy testületi ülésen készült fotón.

A legutóbbi lapszám február 14-én jelent meg. Ebben 31 fényképet találhatunk, ebből 8 db képen Farkas Éva polgármester is szerepel, ha azokat a fotókat is beleszámoljuk, amelyeken fideszes önkormányzati képviselők, valamint Lázár János van, akkor összesen 16 db-ot kapunk.

A lappal kapcsolatban korábbi adatokból tudjuk: 2016-ban az újság tördelését egy vásárhelyi cég végezte, évente mintegy 2 millió 245 Ft-ért. Ezért az összegért tördelték be és végezték el a nyolcoldalas újság nyomdai előkészítését kéthetente. A nyomtatás Szegeden történt a szerződések szerint, ennek költsége kb. 3 millió Ft lehetett egy évre vetítve. Összesen tehát minimum 5 millió forintba kerülhet az újság évente.

A Makói Hírek 2015 óta kiadott számait itt találja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink