Utolsó előtti helyen végzett a Makói KC férfi csapata

A makói fiúk nagyot küzdöttek a Csongrád ellen, de sajnos főleg az első félidőben rengeteg technikai hibájuk volt. Most is volt hiányzó a csapatból, Leszkován Ádám, vele, ha játszik, valószínű, hogy jobb eredményt érünk el. A második félidőben a csapat jobban játszott, kevesebb technikai hibával, és az utolsó percben akár a győzelmet is kiharcolhatta volna. A Makói KC az utolsó előtti, 11. helyen zárt a férfi NB2 délkeleti csoportjában.

CONTITECH Makói KC – Csongrádi KSE 30-30 (15-19)
NB II férfi felnőtt,  délkeleti csoport,  Vezette: Csige Zoltán, Körmendi Antal.

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: Dani – Papp D. 3 gól, Szabó R. 4 gól, Berta 2 gól, Vass 3 gól, Hegyi 4 gól, VERÉB 5 gól.
Csere: Pádár 4 gól, Zsiga, Vörös 2 gól, Czirják 3 gól, Lajtár.

Gera Norbert edző:

Nagyot küzdöttünk ezen a tét nélküli mérkőzésen, hogy tisztességesen búcsúzzunk a bajnokságtól. Nem sikerült a biztos bennmaradást jelentő helyen végeznünk, ezért a jövő még képlékeny. Azonban én szeretném megköszönni minden egyes játékosomnak a hozzáállását, akik nem hagyták el a süllyedő hajót, illetve Nagy György Sanyi majdnem három évtizedes munkáját, amit a makói kézilabdáért tett! Ilyen emberre lenne szükség a Magyar Kézilabdának! „

III osztályú ifjúsági mérkőzésen:

CONTITECH Makói KC- Csongrádi KSE 18-23 (9-13)

Makói góllövők: Sándor Róbert 7 gól, Lajtár Krisztofer 5 gól, Puskás Ramon 2 gól, Gules Mihály 1 gól, Pici Hunor 1 gól, Magyar Gábor 1 gól, Petrovánszki Áron 1 gól.

A makóiak az első félidei technikai hibái miatt veszítették el a mérkőzést. A második félidőben már nem volt esély, hogy a mérkőzést megnyerjék.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink