Lázár János elkezdte az önkormányzati kampányt Mezőhegyesen

A hétvégén a várost beterítő, a politikus aláírásával ellátott szórólapokon arra biztatják a mezőhegyesieket, hogy egy nagy helyi cég vezetőjét válasszák meg polgármesternek, aki társadalmi megbízatásban végzi majd a munkáját – írja a hvg.hu.

„Mezőhegyes barátjaként úgy látom, hogy az itt élők érdekeit, a munkáját társadalmi megbízatásban ellátó polgármester képviselheti”

– üzeni a helyieknek a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt ügyeivel megbízott Lázár János aláírásával ellátott szórólap. Az is szerepel a szövegben, hogy a kisváros anyagi lehetőségei szűkösek, ezért is lenne célszerű, hogy az ősszel megválasztott polgármester ne pénzkereseti lehetőségként tekintsen a posztra. A szórólap szerint alkalmasabb személy nem is lehet Mezőhegyes irányítására, mint egy helyi nagy cég vezetője.

Fotó: HVG

Akármilyen céllal is nyomtatták a szórólapot, az a helyiekben nemtetszést váltott ki, mert olyan üzenete van többek szerint, hogy Lázár János máris összevonta a birtok és a város körüli teendőket, ráadásul még irányító szerepet is játszana az egyébként egyáltalán nem egyszerű helyi közéletben.

Sokan annak tulajdonítják a kampányszerű röplapozást, hogy a Fidesz Mezőhegyesen az európai parlamenti választásokon az országos átlag alatti eredményt ért el.

(hvg.hu nyomán)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink