Márki-Zay: a fideszesek belátták, hogy a következő négy hónapban is működnie kell a városnak

A pénteki, szokatlanul békés hangvételű közgyűlésen a Fidesz frakciója visszaadta a korábban általuk elvett városüzemeltetési költségkeretet – értékelte közösségi oldalán a legutóbbi közgyűlést Hódmezővásárhely polgármestere.

A HMSZ végre valóban elkezdi a kátyúzást és felgyorsíthatja a fűnyírást, valamint az egyéb üzemeltetési feladatokat. Köszönjük munkájukat és köszönjük a Fidesznek, hogy belátta, hogy a következő négy hónapban is működnie kell a városnak – fogalmazott Márki-Zay Péter.

Szerinte azonban a  békülékenység nem mindenre terjedt ki: a város dolgozói számára biztonságot nyújtó likvid hitelt most sem szavazták meg a tisztelt képviselők, pedig feleannyit kértünk, mint amit a korábbi vezetés minden évben fel is használt – még könyvvizsgáló asszony is igyekezett őket meggyőzni, mindhiába.

Tavaly a pazarlások felszámolásával és lopások visszaszorításával sikerült úgy zárni az évet, hogy a likvid hitelhez hozzá sem nyúltunk – reménykedem benne, hogy ez idén is sikerülni fog, mert idén ezen biztonsági háló nélkül kell kezelnünk az örökölt adósságokat és a korábbi szabálytalanságok és törvénytelenségek miatti jelentős visszafizetési kötelezettségeket.

– közölte a városvezető.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink